Macun Med

20.00 KM

Epimedyumlu Macun je potpuno prirodni preparat čija je receptura stara više stotina godina i potiče još sa sultanovog dvora.

Hrvatska: 80 kn
Srbija: 1200 din

Kategorija:

Opis

Sastoji se od mješavine meda i ljekovitog bilja, koji zajedno čine izuzetno jak afrodizijak koji mogu koristiti i muškarci i žene. Kod muškaraca dovodi do jake erekcije, povećanja broja spermatozoida, produžetka odnosa kao i ponavljanja odnosa. Kod žena takođe pojačava seksualnu želju, rješava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje. Pakovanje 43g.

Način upotrebe: jedna kafena kašičica (5g) 45 minuta prije odnosa je dovoljna za 24 sata punog efekta. Sastav: cvjetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, korijen đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu korijen Make u prahu, korijen američkog Žen-šena, korijen sibirskog Žen-šena u prahu, list koprive, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korijena azijskog Žen.šena, sjeme bundeve u prahu, sjeme kole u prahu, matična mliječ.  
Napravite narudžbu ili se konsultujte sa nama na Viber ili Facebook
Klik lijevo na ikonu za narudžbu