fbpx

Titan Gel

50.00 KM

Obezbjeđuje udobnost tokom seksa, ima pozitivan uticaj na kvalitet seksualnog života. Može se koristiti tokom seksa, kao i sa vakuum pumpom, ekstenderima, i pri izvođenju posebnih vežbi za uvećanje penisa poznate kao “jelqing”.

Hrvatska: 190 kn
Srbija: 3000 din

Obezbeđuje udobnost tokom seksa, ima pozitivan uticaj na kvalitet seksualnog života. Poboljšava lični potencijal i promoviše nove intenzivne senzacije. Može se koristiti tokom seksa kao i vakuumske pumpe, ekstendera, i pri izvođenju posebnih vežbi za povećanje penisa poznate kao “jelqing”. Pruža dobro podmazivanje.

  • Povećanje dužine i veličine tvog penisa
  • Neograničen libido
  • Moćna erekcija
  • Povećanje količine sperme
  • Produžen snošaj

Obezbjeđuje udobnost tokom seksa, ima pozitivan uticaj na kvalitet seksualnog života. Poboljšava lični potencijal i promoviše nove intenzivne senzacije. Pruža dobro podmazivanje. Bez mrlja, lako se uklanjaju vodom, bez depozita. Mirisi i parabeni su besplatni. Može se koristiti tokom seksa, kao i sa vakuum pumpom, ekstenderima, i pri izvođenju posebnih vežbi za uvećanje penisa poznate kao “jelqing”. kiseline, kao i prirodni ekstrakti voće verbene i jagode Način primene Gel naneti na spoljašnje genitalije ili kondom pre odnosa, što nije spermicid, može se koristiti sa vakuum pumpama, ekstenderima, kao i pri izradi posebnog penisa vežbe proširenja poznate kao “jelqing? (nanesite na spoljašnje genitalije u skladu sa uputstvom za uređaj ili pre vežbanja) Informacije o proizvodu Pakovanje: 50 ml Sertifikat: GOST 36195-2012 Samostalnost: 36 meseci Mesto proizvodnje: Lab. Emanci, 3B 1-y Lyusinovskiy per, Moskva, Rusija 115093 Skladištenje: Čuvati na tamnom mjestu na temperaturi od +5 ° C do +25 ° C Aktivni sastojci Hijaluronska kiselina, sukcinska kiselina, ekstrakti: Verbena i jagoda

 


Napravite narudžbu ili se konsultujte sa nama na Viber, WhatsApp ili Facebook
Klik desno na aplikaciju za kontakt putem koje želite napraviti narudžbu